Til forsiden Udskriftsvenlig version af siden:
"Tak"
Udskriftsdato: 11. 2023 kl. 7.15
Sidst ændret: tirsdag 2. dec., 2003
© kvaerkeby.dk


Tak

Jeg har fra august til november 2003 intensivt søgt gennem arkivmaterialer og fået hjælp fra både private, såvel tidligere herboende som herboende samt diverse offentlige institutioner/virksomheder, for at kunne give et henholdsvis historisk og nuværende billede af Kværkeby - en by der blev til engang i fordums dage.
Udover de, der er nævnt som kilde ved de enkelte emner, vil jeg gerne takke alle, der på den ene eller anden måde har bidraget, og været tålmodige ved mine gentagende henvendelser og spørgsmål - også en stor tak til de, der venligst lånte mig deres private billeder, eller direkte forærede mig ting og billeder (alt bliver afleveret på Ringsted Lokalarkiv og Ringsted Museum til fremtidig opbevaring mod behørig kvittering). Uden alle jer var disse sider aldrig blevet til.

En speciel tak til:
* Fotograf Steen Drozd Lund, for assistance og professionelle billeder - også fra luften. Ikke alle hans billeder er præsenteret på disse sider. Har du lyst til at eje et fra DIT område, så kontakt Steen på tlf. 5752 5115. Se også dan-image.com

* Luftkaptajn Hans Hybschmann, for flyforbindelsen med Piper Cup og pilot Robert Olsen, der bragte Steen op i højderne og godt ned igen.

* Jørn Lundvang (lundvang.dk ) for sagnvignetter.

* Preben og Birthe Frederiksen (og Bjarke) som hjerteligt bød velkommen i deres hjem med lækre traktementer og hyggelige aftner, hvor også "gamle" kværkebyere blev interviewet samt for aktiv interesse/assistance både tekst- og billedmæssigt og for korrekturlæsning.

* Preben Christensen og Benedikte Fuglsang for assistance og korrekturlæsning.

Robert Olsen i sin Piper Cup